SAMSUN / HAVZA - Bekdiğin Şehit Bayram Soylu Ortaokulu

Ara

DEDE KORKUT HİKAYELERİNDEN HAREKETLE HİKAYE YAZMA YARIŞMASI AFİŞ VE ŞARTNAMESİ İÇİN TIKLAYINIZ

PROJE KLAVUZU İÇİN TIKLAYINIZ

EYLEM PLANI İÇİN TIKLAYINIZ

May

Her sene geleneksel olarak uyguladığımız bilgi yarışmaları sona erdi. Yarışmalar sonunda her sınıf seviyesinden birinci olan takımlara ödülleri gerçekleştirilen törenle verildi.

May

Havza Muzaffer Tahmaz Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürü Adem GÜMÜŞÇÜ ve  Rehberlik Bölüm Başkanı Deniz GÜN tarafından 04.05.2023 tarihinde okulumuz 7. ve 8. sınıf öğrencilerine Öz Disiplin Geliştirme, LGS Hazırlık Süreci hakkında seminer verildi. Okulumuz adına öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif ERSOY'u Anma Günü okulumuzda Türkçe Öğretmenimiz Sevcan DEMİRTAŞ'ın hazırladığı programla kutlandı. Programda ayrıca İlçemizde düzenlenen İstiklal Marşı okuma yarışmasında ortaokullar arasında ikinci olan öğrencimiz EMİR PAZAR'a ödülünü okul müdürümüz Ümit KILIÇ verdi.

Mrt

Havza Muzaffer Tahmaz Rehberlik ve Araştırma Merkezi Özel Eğitim Hizmetleri Bölüm Başkanı Büşra KOÇ ÇELİK tarafından okulumuz öğretmenlerine Eğitsel Değerlendirme ve Tanılama Süreçlerine ilişkin eğitim verilmiştir. Öğretmenimize katkılarından dolayı teşekkür ederiz.

Mrt

Havza Muzaffer Tahmaz Rehberlik ve Araştırma Merkezi Rehber Öğretmeni Serkan ALTUNTAŞ tarafından öğrencilerimize akran arabuluculuğu eğitimi verildi. Öğretmenimize katkılarından dolayı teşekkür ederiz.

Mrt

Havza Muzaffer Tahmaz Rehberlik ve Araştırma Merkezi Rehberlik Hizmetleri Bölüm Başkanı Deniz GÜN tarafından okulumuzda velilerimize  bağımlılıkla mücadele eğitimi verilmiştir. Katılım sağlayan velilerimize ve öğretmenimize teşekkür ediyoruz.

Mrt

İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif ERSOY'u Anma günü etkinlikleri kapsamında ilçemizde düzenlenen İstiklal Marşı okuma yarışmasında okulumuz 7/A sınıfı öğrencisi Emir PAZAR ilçe ikincisi olmuştur. Öğrencimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Ara

Okulumuz 8. sınıf öğrencileri ile T.C. İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük dersi kapsamında Havza Atatürk Evi'ne gezi düzenledik. Gezide Atatürk'ün Milli Mücadele günlerinde Havza'da gerçekleştirdiği faaliyetleri daha kapsamlı şekilde öğrenme fırsatı bulduk.

Ara

Günebakan Okullar Projesi kapsamında kardeş okulumuz Havza Anadolu İmam Hatip Lisesini bir grup öğrencimizle ziyaret ettik. Misafirperverliğinden dolayı yönetici ve öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.